Quality Spa & Resort

boka hotell i StrömstadQuality Spa & Resort Strömstad är ett mycket fint hotell som ligger precis utanför Strömstads centrum. Hotellet är byggt med mycket fokus på design och form vilket gör det här boendet till något alldeles extra. Här kan du hitta allt vad du kan tänkas behöva oavsett om du är ute efter en härlig familjehelg eller bara en avkopplande resa med spa. Utöver detta kan man som företag eller annan förening också hyra hotellets fina konferensrum.hotell strömstad

Hotellets spaavdelning som heter Decléor Aroma Spa har man anordnat med två huvudsyften i åtanke. Man ville här erbjuda en spa-upplevelse som var olik alla de andra. Någonting man också ville ha var möjligheten att kunna erbjuda någonting som passar alla. Resultatet blev ett nytt och fräscht spa på 2000 kvadratmeter på två olika våningsplan.

Utöver spaavdelningen finns det också en mycket god restaurang som heter ABC. Restaurangen fokuserar mest på att skapa fantastiska rätter med lokala och närproducerade råvaror. Med dessa lokala och kortresta råvaror skapar de sedan en massa olika spännande rätter med inspiration från platser så som Asien och Kalifornien. Här serveras allt ifrån en smidig lunch till en avancerad romantisk måltid. Under julmånaderna finns det också möjlighet att boka in sig på ett julbord här.