Källviken Semsterby & Konferens

boka hotell i StrömstadKällviken Semsterby & Konferens ligger cirka 5km norr om Strömstad. Semesterbyn ligger också granne Capri. I byn finns det bland annat ett enkelt vandrarhem att välja på. Här man hyra en- till fyrbäddsrum med en gemensam dusch och toalett nere i korridoren. Du får också fri tillgång till ett komplett kök samt ett tv-rum och en liten uteplats. Vill man kan man också hyra till både sänglinne och handdukar eller så kan man ta med sig eget hemifrån. Man får dock tänka på att det inte är tillåtet att ta med sig en sovsäck. Frukost ingår inte utan det får man köpa till eller stå för själv.boka hotell i Strömstad

På området finns det också ett hotell om man vill bo lite lyxigare. Här finns det enkel, dubbel eller fyrbäddsrum tillgängliga för uthyrning. Alla rum har en egen dusch och toalett och här ingår självklart både sänglinne och handdukar. Utöver detta har du också tillgång till samma områden som vandrarhemmet till exempel köket och tv-rummet.

Det finns också stugor att hyra om man hellre vill det. Bland de olika stugorna kan man välja mellan två och upp till sex bäddar. Självklart finns det också toalett och dusch. Stugorna har också en altan med utemöbler som man kan nyttja om vädret tillåter.